Infiintarea de reprezentante comerciale in Ucraina


Pentru înregistrarea unei reprezentanţe, o firmă străină trebuie să trimită următoarele documente (traduse în limba ucraineană):


- actul constitutiv al firmei (societăţile mixte au nevoie de un acord de înfiinţare);


- o cerere pentru înregistrarea reprezentanţei care să includă:


Ø un extras din registrul comerţului şi cel bancar al ţării la care societatea străină are înscrisă reprezentanţa;


Ø o procură prin care împuterniceşte persoana care va reprezenta compania în Ucraina cu privire la deschiderea de conturi bancare;


Ø nominalizarea unui procuror de la biroul regional unde firma este înregistrată oficial care să confirme că acea companie poate realiza anumite activităţi şi operaţiuni.


Documentele de mai sus trebuie să fie legalizate, traduse, certificate corespunzător la consulatul din afara Ucrainei (doar dacă nu se stipulează altfel în acordurile internaţionale ale Ucrainei) în ţara unde este înregistrată firma.


Într-o lună de la obţinerea unei autorizaţii de înregistrare, reprezentanţa trebuie să se înscrie pentru luarea în evidenţă la autorităţile fiscale.


Toate entităţile de afaceri cu statut de entitate legală trebuie să trimită următoarele documente pentru înregistrare:


- actul constitutiv (când există doi sau mai mulţi proprietari);


- statutul;


- formularele de înregistrare, servind ca o cerere pentru înscrierea oficială;


- un document care să certifice plata taxei de înregistrare oficială;


- un certificat anterior plăţii la fondul de capital social în cantitatea cerută de lege (50% din capitalul investit pentru S.A. şi 30% pentru S.R.L.). Dacă proprietarul este o entitate legală străină, trebuie trimis şi un extras din registrul comercial, bancar sau juridic, care să certifice înregistrarea investitorului în ţara de origine.



Aceste documente trebuie să fie traduse în limba ucraineană, aprobate de ambasada ţării străine în Ucraina şi legalizate la Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei.

Comentarii

  1. [...] Continuarea articolului Infiintarea de reprezentante comerciale in Ucraina [...]

    RăspundețiȘtergere
  2. [...] Vezi tot dosarul: Infiintarea de reprezentante comerciale in Ucraina Articole asemanatoare:Inundatii cu petrol in IraqPoze din Harsova de la cititoriFinanţele vor ca Ministerul Sănătăţii să schimbe sistemul de coplatăUn iepuraş cam cretin, folosit ca minge de rugby – VEZI VIDEOComment on Temnita rosie / Red Corner (1997) by Temnita rosie / Red Corner (1997)Comment on Miley Cyrus are depresie de la prea multe cosuri! by layryThursday – In Silence"Battlefield: Vietnam" (1999) – 1CD Portuguese-BR-subtitlesBuldogul care se uită fascinat la televizor VEZI VIDEOSustin: Cumasina.net [...]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu